Monday, 25 July 2016

Tempahan Dibuka!!

Assalamualaikum.. Hai..

Mintak maaf lah sbb lama sangat dah x update blog ni.. Cek Tak Dan nak update.. Hahaha.. Sori sori sori.. Tapi kat page fb n instagram kami selalu jgk update.. Kalau nk tgk gambaq banyak kat insta lah.. 

Hehehe ok nk cerita habaq bagi kat hangpa semua.. Kami baru nk buat ala ala iklan laa.. "Open order".. Tapi x dan nk buat lagi dah kena serbu.. Syukur Alhamdulillah.. Customers lama n customers baru.. Ada yg byk pcs ada yg baru nk try dulu service kami cemana.. Xpa x kisah.. Boleh ja semua.. Harap hangpa semua puas hati lah dgn jahitan tepi shawl n tudung tu nanti..

 ✨πŸŒΈπŸ˜†πŸŒΈπŸ€—πŸŒΈπŸ˜˜πŸŒΈ✨

Kepada yg baru dok gugel2 cari tang mana nak pi jahit tepi shawl bolehlah cuba dgn kami.. Kami ada kat Presint 18, Putrajaya... Okeh.. ✨☺️✨

Ni lepas raya ni nakpi rumah terbuka la..kenduri kawen la.. Mai la jahit tepi shawl sedondon mau.. Murah wey kalau lebih 30 pcs.. Harga kasih sayang ni nak bagi.. 😁😍

No comments:

Post a Comment