Saturday, 30 January 2016

REPAIR BAJU SEKOLAH ANAK

Salam..

Harini nak berkongsi dengan anda semua berkenaan alter baju sekolah anak.. Hehe.. Biasalah awal2 tahun ni.. Anak2 baru dibekalkan baju uniform oleh taska masing masing.. Mm pening jgk kalau nk pegi hantar kedai.. Dok pikir mane nak hantar kat Putrajaya ni.. Kalau hantar kene tinggal seminggu dua jgk kat tailor nih.. Mmm.. Alter sendiri lah.. 



Challenged diri tengok boleh buat ke tak.. Susah jgk alter baju kemeja si Daim ni.. Tapi mujur la aku ni jenis cerewet kalau bab bab jahitan ni nak perfectly fine aje.. Hehe jahit pun nk kene dengan kasih sayang tau.. Baru la hasilnye puas dimata puas dihati.. ★~(◠‿◕✿)



Ok yg ni baju anak member kat opis (Ustazah Muna).. Tangan labuh.. Suggested kat dia buat cenggini ok kot.. Hehehe.. Ok ke ustazah... 😜

  

Tuesday, 26 January 2016

HAZA MIN FADHLI RABBI


KENAPA STICKER HAZA MIN FADHLI RABBI...!!!

Setiap kalimah dari Kalam Allah mempunyai keistemewaan tersendiri. Kalimah "HAZA MIN FADHLI RABBI" seharusnya dilafazkan apabila dikurniakan pelbagai nikmat daripada Allah s.w.t. samaada berbentuk...
-kekayaan        -keindahan  
-kemewahan    -kesihatan  
-kesenangan    -keseronokan
-ketenangan     -keselamatan
-kedamaian      -keriangan
-keharmonian   -kemakmuran
-dan segala jenis bentuk pemberian nikmat Allah ke atas diri kita sebagai tanda bersyukur.

https://www.facebook.com/IslamicStickerCar/

Lagu Haza Min Fadhli Rabbi
[https://m.youtube.com/watch?v=mYLxuartVgY]



















Saturday, 23 January 2016

BENANGS

Thank you guys for being here.. 
You're now part of my life ( ˭̵̵̵̵͈́◡ु͂˭̵̵̵͈̀ )Λ‰̞̭♡


JAHIT TEPI TUDUNG & SHAWL


Alhamdulillah.. Ade pelanggan berkunjung ke rumah harini.. Yg bagusnya automatik rumah kena kemas n bersih sbb org nak datang.. Kalau x bersepah dgn mainan budak budak ni.. Pening kepala den.. Hehehe..

Hasil kerja harini.. 







( ˭̵̵̵̵͈́◡ु͂˭̵̵̵͈̀ )Λ‰̞̭♡

Kepada anda yang diluar sana.. Rebutlah peluang keemasan ini.. Harga diskaun sepanjang January ini.. ★~(◠‿◕✿)



Tuesday, 19 January 2016

ALTERATIONS


Alhamdulillah.. Syukur pada Allah.. Masih diberi peluang untuk menghirup udara di bumi ini.. Bangun pagi buleh tengok muka encik suami.. Muka anak-anak yg banyak akai.. Itu dah cukup bermakna buat hambaMu yang lemah lagi kerdil ini.. ☺️😊 Thank You Allah.


Jumaat lepas dapat satu job.. Alter labuh jubah dengan kecikkan tangan. Hehe agak mencabar sebab kita tau jahit yg simple dimple je.. Harap2 customer puas hati dgn hasilnye nanti.. πŸ˜πŸ‘




(Hasil tuaian alterations)




.........---.............---.............---..........

Harini dapat job yg kedua. Alter tudung.. Ok la senang je.. Ikut contoh tudung yg customer sedap pakai then alter la yg lain tu.. Hehe..  Banyak helai jgk hasil tuaian malam ni.. Tak sia-sia bersengkang mata siapkan keje.. Hehe harap sangat customer puas hati.. ✌️πŸ˜†✌

Joms tengok sikit kerja kita







Friday, 8 January 2016

SERVICES JAHIT TEPI TUDUNG & SHAWL MURAH

Assalamualaikum.. 


Nak jahit tudung custom/jenama anda sendiri..
tapi kedai jahit jauh?
Nak jahit sikit je?
Nak jahit semula/alter tudung2 yang lama tu?


Kami menerima tempahan jahit tepi tudung/halus dan jahit kelim baby seam.


Sikit pun boleh,
banyak lagi la boleh…

Lagi banyak lagi murah…


Jangan lepaskan peluang keemasan ini.
Yang jauh boleh pos, yang dekat boleh hantar.


WHATSAPP kami di 013.4567.593 segera.

like page FB kami: Jahit Tepi Tudung & Shawl Awesome Missa


Email: awesome.missa.collections@gmail.com

Kalau keliru dgn price list ni boleh direct Whatsapp kami di 013.4567.593



Jahitan baby seam.. Selfie cikit.. 😜

Instant shawl 2 loop.. 😘😍

Customer jauh ni.. Bukit Antarabangsa.. Terima kasih sudi bagi kami jahit..

🌸🌸😜🌸🌸



Cute aje yang ni.. Instant 2 loop πŸ€—

Customer satu office ni.. Seronok pulak dapat layan baby seam (walaupun agak rumit perjalanannya) hehe..
Terima kasih bagi kepercayaan kpd kami utk jahit ni.. Harapnya berpuas hati ye tuan tudung.. 🌸🌸🌸✌πŸ˜†✌️
Ni bawal ruffle bidang 60. Alhamdulillah amik masa 2 minggu utk siap sbb jahit sebelah malam aje.. Siang pegi keje ok... Hehe.. 🌸🌸😜🌸🌸

Warna warni kan.. Kaler kali.. Cantik sangat pilihan warna tuan tudung ni.. Mesti laku macam goreng pisang panas..!! All the best ye sis.. Selamat berniaga!!



Jahit tepi pukal murah2 saja.. Meh sini hakak jahitkan.. Kemas dan cantik..
✌️πŸ˜ŠπŸ‘ 
Untuk tempahan @ sebarang pertanyaan boleh whatsapp
awesome missa 🌸 013.4567.593 🌸

#jahittepipukal #jahittepishawlmurah #jahittepitudunghalus #jahittepimurah #jahittepihalus #jahittepiputrajaya #jahitpukaltudung #jahitbabyseam
#jahitshawl #jahitshawpukal


πŸŒΈπŸŒΈπŸŒΈπŸŒΈπŸŒΈπŸ˜ŠπŸ€—πŸŒΈπŸŒΈπŸŒΈπŸŒΈπŸŒΈ