Friday, 12 August 2016



Salam semua...
hai..

Jom Support our new video.. hehe.. ok tak hakak buat mcm ni.. sila komen ye.. 

Monday, 25 July 2016

Tempahan Dibuka!!

Assalamualaikum.. Hai..

Mintak maaf lah sbb lama sangat dah x update blog ni.. Cek Tak Dan nak update.. Hahaha.. Sori sori sori.. Tapi kat page fb n instagram kami selalu jgk update.. Kalau nk tgk gambaq banyak kat insta lah.. 

Hehehe ok nk cerita habaq bagi kat hangpa semua.. Kami baru nk buat ala ala iklan laa.. "Open order".. Tapi x dan nk buat lagi dah kena serbu.. Syukur Alhamdulillah.. Customers lama n customers baru.. Ada yg byk pcs ada yg baru nk try dulu service kami cemana.. Xpa x kisah.. Boleh ja semua.. Harap hangpa semua puas hati lah dgn jahitan tepi shawl n tudung tu nanti..

 ✨πŸŒΈπŸ˜†πŸŒΈπŸ€—πŸŒΈπŸ˜˜πŸŒΈ✨

Kepada yg baru dok gugel2 cari tang mana nak pi jahit tepi shawl bolehlah cuba dgn kami.. Kami ada kat Presint 18, Putrajaya... Okeh.. ✨☺️✨

Ni lepas raya ni nakpi rumah terbuka la..kenduri kawen la.. Mai la jahit tepi shawl sedondon mau.. Murah wey kalau lebih 30 pcs.. Harga kasih sayang ni nak bagi.. 😁😍

Monday, 14 March 2016

Harga Terbaru Mac 2016

Assalamualaikum

Buat sahabat-sahabat dan para pelanggan yang dimuliakan.. Harga servis jahit tepi terkini adalah seperti berikut..

Murah2 aje..

Berminat sila Whatsapp 013.4567.593 sekarang.. πŸ˜πŸ€—

Wednesday, 2 March 2016

Jarum Patah

Mmm... Tgh syiok2 dok layan tekan... "Pap!" Erkk.. Alamak.. Ok lah.. Joms.. Da boleh tido.. Esoklah kita sambung ye.. πŸ˜­πŸ˜œπŸ˜…πŸ˜©πŸ˜₯


Tuesday, 23 February 2016

Jahit Tepi Halus Shawl

 Assalamualaikum.. Terima kasih kerana sudi menyinggah kat sini.. Pejam celik pejam celik dah dekat 3 minggu x update apapa kat sini eh.. Alahai.. Tak cukup tangan nk buat keja banyak sangat.. πŸ˜†

Ni rezeki yang tak disangka-sangka. 2 mlm lepas ada sorang akak ni Whatsapp sy tye pasal upah jahit tepi tudung ruffle.. Sy reply.. Ok kak boleh.. Then dia kata tudung tu dah jahit.. Tapi x cantik langsung.. Habis semua kena reject.. Sy pun ok aje la sbb ruang tgh ada utk jahit tu.. Hehe.. Sekali lepas 40 minit husband dia dtg hantar Tudung yg dibincangkan tadi.. Sy ingat sikit aje.. Sekali kau.. Nah ambik.. 3 beg boyot2 dgn tudung. Terpandang dkt jahit tepinya.. Erkk!!! Memang lah.. Kalau teruk mcm tu sy pun reject jgk.. πŸ™„ 

Amacam? Ok x..

Beza Kilang (Bangla) jahit dengan homemade pye.. Lain x.. 

Kita buat mesti dgn kasih sayang tau.. Baru menjadi.. 😍😘

Ok.. Lepas dah habes jahit n dilipat n susun.. Inilah hasilnye..


Alhamdulillah.. Jahit malam2 aje.. 2 minggu da siap..

Sunday, 7 February 2016

Baby Seam



Harini nak buat baby seam pulak lah.. Practices make perfect!

Joms..


Saturday, 30 January 2016

REPAIR BAJU SEKOLAH ANAK

Salam..

Harini nak berkongsi dengan anda semua berkenaan alter baju sekolah anak.. Hehe.. Biasalah awal2 tahun ni.. Anak2 baru dibekalkan baju uniform oleh taska masing masing.. Mm pening jgk kalau nk pegi hantar kedai.. Dok pikir mane nak hantar kat Putrajaya ni.. Kalau hantar kene tinggal seminggu dua jgk kat tailor nih.. Mmm.. Alter sendiri lah.. 



Challenged diri tengok boleh buat ke tak.. Susah jgk alter baju kemeja si Daim ni.. Tapi mujur la aku ni jenis cerewet kalau bab bab jahitan ni nak perfectly fine aje.. Hehe jahit pun nk kene dengan kasih sayang tau.. Baru la hasilnye puas dimata puas dihati.. ★~(◠‿◕✿)



Ok yg ni baju anak member kat opis (Ustazah Muna).. Tangan labuh.. Suggested kat dia buat cenggini ok kot.. Hehehe.. Ok ke ustazah... 😜