Tuesday, 1 August 2017

Instant Bawal Labuh

πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–

video

πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–


Thursday, 6 April 2017

πŸ˜˜πŸ’–πŸ˜˜πŸ’– Semi Instant Shawl πŸ˜˜πŸ’–πŸ˜˜πŸ’–

ok abaikan filters yg nampak cantik gebu gebas kening sampai kat atas shawl tu.. hahah... (kredit to Beauty Plus app)
hakak nak tunjuk shawl tu aje sebenarnye.. kui kui kui... πŸ’–πŸ˜˜πŸ’–

πŸ’–πŸ’–πŸ’– COLORS untuk Jahit Tepi Halus πŸ’–πŸ’–πŸ’–

Raya dah dekat... 😍😍

Ramai tailor yang dah tak amik tempahan tau... tapi hakak nak bagi good news kat korang semua.. tempahan untuk jahit tepi halus masih dibuka... jangan lepaskan peluang ini.. πŸ˜š

 nanti slot dah penuh jangan marah ye.. πŸ˜…

















Friday, 12 August 2016



Salam semua...
hai..
Jom TENGOK video yang saya buat ni.. komen la sikit ye..nak tahu jgk korang punye pendapat cemane..  

Monday, 25 July 2016

Tempahan Dibuka!!

Assalamualaikum.. Hai..

Mintak maaf lah sbb lama sangat dah x update blog ni.. Cek Tak Dan nak update.. Hahaha.. Sori sori sori.. Tapi kat page fb n instagram kami selalu jgk update.. Kalau nk tgk gambaq banyak kat insta lah.. 

Hehehe ok nk cerita habaq bagi kat hangpa semua.. Kami baru nk buat ala ala iklan laa.. "Open order".. Tapi x dan nk buat lagi dah kena serbu.. Syukur Alhamdulillah.. Customers lama n customers baru.. Ada yg byk pcs ada yg baru nk try dulu service kami cemana.. Xpa x kisah.. Boleh ja semua.. Harap hangpa semua puas hati lah dgn jahitan tepi shawl n tudung tu nanti..

 ✨πŸŒΈπŸ˜†πŸŒΈπŸ€—πŸŒΈπŸ˜˜πŸŒΈ✨

Kepada yg baru dok gugel2 cari tang mana nak pi jahit tepi shawl bolehlah cuba dgn kami.. Kami ada kat Presint 18, Putrajaya... Okeh.. ✨☺️✨

Ni lepas raya ni nakpi rumah terbuka la..kenduri kawen la.. Mai la jahit tepi shawl sedondon mau.. Murah wey kalau lebih 30 pcs.. Harga kasih sayang ni nak bagi.. 😁😍

Monday, 14 March 2016

πŸ˜˜πŸ’–πŸ˜˜πŸ’– Harga Terbaru Mac 2017 πŸ˜˜πŸ’–πŸ˜˜πŸ’–

Assalamualaikum

Buat sahabat-sahabat dan para pelanggan yang dimuliakan.. Harga servis jahit tepi terkini adalah seperti berikut..

Murah2 aje..

Berminat sila Whatsapp 013.4567.593 sekarang.. πŸ˜πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜πŸ˜πŸ’•πŸ’–πŸ’–πŸ’—πŸ’πŸ’œ